El Baxi Manresa va patir ahir la segona derrota a la Champions League contra l'Unet Holon (90-88) en un partit igualat que va començar dominant una primera part en què es va escapar de 16 punts. Però els locals van fer una gran remuntada liderada per Foster. Toolson va ser el millor dels bagencs amb 26 punts.

Gran inici del Manresa (13-24)

Tot i que cap dels dos equips va estar excessivament encertat, el Baxi Manresa va ser molt millor en defensa aquest primer quart. L'equip israelià només va aconseguir un 4/18 en tirs de camp.

El Manresa es va posar 0-4, però Foster, de l'Unet Holon, va anotar el primer triple del partit i responia a la següent jugada Dani Pérez (3-7). El base va ser el més destacat de l'inici del partit, amb 7 punts en poc més de dos minuts de joc. L'entrenador dels locals va demanar un temps mort a falta de 6.43 per al final per la gran avantatge del Manresa (4-13). No li va funcionar gaire bé, gràcies a un imperial Yankuba Sima en defensa. El màxim avantatge del Baxi anava augmentant a cada jugada i va arribar fins als 13 punts (11-24).

El Baxi s'adorm (41-43)

El Baxi ha arribat abans d'hora al descans. Després d'aconseguir el màxim avantatge, l'equip va començar a cometre errors importants que van permetre diversos contraatacs de l'Unet Holon, amb un parcial de 14-1 inclòs.

Dani Pérez va seguir sent un dels més destacats amb una assistència superlativa sense mirar a Magarity per posar la màxima diferència de 14 punts (21-35), que seguia augmentant fins als 16 (22-38).

L'entrenador de l'Unet Holon va demanar un temps mort molt necessari per al seu equip. Cistella immediata de Latavious Williams (24-38). L'Unet Holon va viure gràcies a ell els seus millors minuts en tota la primera part amb un parcial de 8-0 (32-40).

Vaulet feia respirar el Baxi (38-43), però Mitrovic va fer una falta de 2+1 per deixar l'Unet Holon a només dos punts (41-43).

Foster lidera l'Holon (66-63)

Marcus Foster va ser, sens cap mena de dubte, l'home del partit i sobretot de l'Unet Holon, ja que va mantenir el seu equip en el partit. Va acabar el tercer quart amb 23 punts i molta superioritat en els duels individuals. El Baxi Manresa va ser lleugerament superior col·lectivament però Foster i els llançaments de tres van fer molt mal als bagencs.

El quart va començar amb intercanvi constant de cistelles que mantenien la diferència en el marcador (45-47). Tot seguia molt igualat amb un bon duel entre Foster i Toolson (52-53). Els nord-americans van fer la major part de les cistelles dels seus respectius equips.

Toolson ho ha intentat (90-88)

Howell no va aprofitar les dues faltes de Sakho a l'inici del període, ja que només va encertar un tir lliure i va donar vida al Baxi (67-67). No obstant això, l'Unet Holon va trobar una nova oportunitat en errades defensives per a fer un parcial de 8-0 (75-67).

Vaulet va trencar la ratxa i els locals patien un greu desencert en tirs lliures. Toolson va anotar un espectacular 3+1 per mantenir el Baxi viu (76-73). La igualtat seguia i Toolson liderava amb un tap i una cistella (83-84). Williams va fer un 2+1 per posar al davant el Holon (86-84) i això ja no va canviar fins al final (90-88).