El Türk Telekom i el Dinamo de Sàsser van aconseguir sengles victòries a casa en els altres partits del grup A jugats ahir i se situen com a colíders a la classificació, amb un balanç de quatre victòries i només una derrota.

Els turcs van derrotar el Filou Oostende belga, el proper rival del Baxi (dimarts a les 20.30 h al Nou Congost), en un matx que no es va decidir fins al darrer quart (72-66). Els nord-americans Kyle Wiltjer, botxí habitual dels manresans, i Nick Johnson, amb 33 i 21 punts respectivament, van ser un malson per al rival. Per la seva banda, els italians van tenir menys problemes per tombar l'Estrasburg francès, en un duel que van dominar des del principi (90-67). Va ser una victòria coral, ja que fins a cinc jugadors del conjunt local van acabar el partit anotant més de deu punts.

Cara i creu per als equips estatals

Els altres dos equips de la Lliga Endesa que tenien partit de Champions, l'Iberostar Tenerife i el San Pablo Burgos, van tenir resultats ben diferents. El conjunt canari no ho va tenir gens fàcil per desfer-se del Gaziantep turc, ja que va haver de remuntar en els darrers deu minuts (69-67). D'aquesta manera, els de Txus Vidorreta són l'únic equip invicte de la competició.

No va tenir tanta sort el conjunt dirigit per Joan Peñarroya, que va competir fins als darrers minuts però va caure a la pista d'un dels conjunts potents de la competició, l'AEK d'Atenes (74-66). Per tant, els burgalesos segueixen sense tallar la seva mala ratxa, que ja és de set derrotes seguides entre la Champions i la Lliga Endesa.