El surienc Josep Garcia, en la competició masculina, i la manresana Mireia Badia i la martorellenca Aida Castro, en la femenina, es troben fora de les posicions de podi per equips en els Sis Dies d'Enduro, que ahir van viure la seva penúltima jornada i que avui es tanca a l'Algarve, a Portugal.

En homes, Garcia és segon en la classificació individual, però el que compta és la d'equips i, en aquesta, Espanya s'ha situat quarta, amb un temps acumulat de 13.19.58.10, a quatre minuts i mig del conjunt d'Itàlia, que ocupa ara mateix la tercera posició. Els dos primers llocs són per als Estats Units, amb un registre de 13.03.28.88, i per a Austràlia, amb un temps de 13.05.31.40.

Garcia forma conjunt amb Kirian Mirabet, Cristóbal Guerrero i Tosha Schareina, que no ha aportat en els dos darrers dies i que, per tant, ha obligat els companys a multiplicar-se. Espanya té tan a prop el tercer lloc com el cinquè, que ara ocupa Finlàndia.

En la classificació individual de la prova, Garcia es manté segon amb un temps de 4.16.41.47, a només un minut i 13 segons del primer classificat, l'australià Daniel Sanders, i amb més de tres minuts de diferència respecte del tercer, el nord-americà Taylor Robert.

En la categoria femenina, l'equip espanyol, format per la manresana Mireia Badia, la martorellenca Aida Castro i la madrilenya Sandra Gómez, es manté en la cinquena posició, amb un temps acumulat de 10.38.07.98. Es troba a sis minuts del quart classificat, Suècia, i a vint del tercer, la Gran Bretanya. La classificació és liderada pels Estats Units, que té més de vuit minuts de diferència sobre Alemanya.

En la classificació individual, Mireia Badia es manté cinquena i Aida Castro ocupa la dinovena posició. La líder és l'alemanya Maria Franke, davant de la nord-americana Brandy Richards.