Després de dues victòries consecutives (a Salou i al Pujolet amb Calvià Palma) el Manresa FS visita avui el Lansauto Lleida (pavelló Onze de Setembre a les 20 h), un dels equips més en forma. Els de Sito Rivera han escalat alguns llocs a la taula gràcies als darrers sis punts aconseguits. L'equip ara ocupa la novena posició amb dotze punts. Ara la distància al play-off d'ascens és de només quatre punts, mentre que a la Copa del Rei és de tres. El tècnic disposa de tota la plantilla, excepte Carles Corvo.

El Lamsauto Lleida, més conegut com a Lleida Caragol Futsal, té un inici de temporada espectacular. L'equip revelació de la lliga és tercer a la taula amb 18 punts, i és el segon màxim realitzador amb 42 gols, només per sota del líder Hospitalet Bellsport, que ja en té 59. Pel que fa als gols encaixats, Manresa FS i Lamsauto Lleida presenten xifres molt similars: 35 i 34 respectivament.

Com a locals, els lleidatans han guanyat dos partits (6-4 al Palma i 4-3 al Sala 5 Martorell) i n'han perdut dos (Hospitalet 3-4 i Mataró 1-2). Resultats sempre molt anivellats. Com a visitants, han guanyat quatre dels cinc partits disputats. Només van perdre el primer partit de lliga a Cerdanyola. D'altra banda, El Sala 5 Martorell visita avui (18.30 h) un Pallejà que no ha tingut una bona arrancada a la lliga malgrat disposar d'una plantilla molt competitiva i ocupa l'antepenúltima posició a la classificació, amb 9 punts. Tot el contrari que els martorellencs, que són cinquens amb 15.