Amb només deu punts cedits dels 36 que s'han disputat fins ara (tres davant el retirat Reus), l'Hospitalet, rival demà del Manresa al Congost (12 h), és un dels equips més temibles de la Tercera Divisió. Ara mateix, els riberencs manen a la classificació empatats a 26 punts amb la Pobla de Mafumet, un conjunt, el tarragoní, que s'ha desinflat les darreres jornades. De l'Hospitalet destaca la facilitat golejadora, fins al punt que és l'equip màxim golejador amb 33 gols en dotze partits (n'ha rebut 15). Només han estat capaços de derrotar-lo, la Pobla de Mafumet (1-0) i l'Igualada a domicili (3-4).

El Manresa, acomodat en la novena posició amb 18 punts, mirarà de sorprendre un conjunt cridat a lluitar per una de les quatre posicions de play-off d'ascens. Andreu Peralta, l'entrenador del Manresa, ha comentat a la prèvia que «l'Hospitalet serà un rival que ens exigirà molt. Haurem d'estar molt i molt bé els 90 minuts per intentar que ells no es trobin tant a gust sobre la gespa. És un equip que tracta molt bé la pilota i a qui agrada tenir-ne el control, però nosaltres ens volem fer forts a casa. Ell tenen jugador d'un perfil alt, però nosaltres també en tenim de molt bons. Juguem a casa i intentarem portar el partit al nostre terreny i retenir els tres punts. Sabem que costarà moltíssim; s'ha de tenir en compte que aquesta setmana s'han posat líders».

Afectacions de trànsit

Per la celebració del Ciclocròs Ciutat de Manresa, diumenge es tallarà al trànsit la carretera de Sant Joan entre la plaça Mil·lenari i l'accés al Congost (pista d'atletisme), tot i que els vehicles que vagin al Nou Estadi tindran permès l'accés. També es podrà aparcar al pàrquing del Nou Congost, on es podrà accedir pel renovat camí de Rajadell.