Bon joc sense recompensa per dues errades defensives puntuals i per la manca de concreció en gol del bon joc col·lectiu executat.

El Manresa FS va encaixar a Lleida una derrota en un partit en què va merèixer puntuar contra l'equip revelació de la temporada al grup 3 de Segona B. L'equip lleidatà va mostrar les aptituds que l'acrediten com un dels millors de la competició a l'inici del partit, acaparant la possessió de la pilota i assumint la iniciativa ofensiva.

Els blanc-i-vermells van saber gestionar defensivament l'allau de joc local per, tot seguit, igualar el partit a través d'una agosarada pressió defensiva que facilitava als manresans l'execució de perillosos contracops. Una intencionada diagonal en profunditat i un hàbil cop de cap al segon pal van propiciar que Ambròs obrís el marcador, però els locals van empatar un minut després, com a conseqüència d'un servei de falta.

La intensitat de la pressió dels de Sito Rivera va ofegar el joc dels de la Terra Ferma a l'inici de la represa. Els bagencs dominaven el seu oponent, tot i pagar un perillós peatge que no va tenir conseqüències: fer cinc faltes en només vuit minuts. Les ocasions de gol no materialitzades durant aquesta fase del partit sí que serien determinants, tot i que Asis va culminar una excel·lent jugada col·lectiva en l'1 a 2. Faltaven sis minuts i s'albirava la tercera victòria seguida dels de Sito Rivera.

No va ser així. Tot i que els locals van optar per jugar amb porter jugador, el Manresa FS es va mantenir ferm en defensa, fins que Lavado va perdre una pilota decisiva que va propiciar l'empat a dos marcat per Txetxu.

Una altra errada puntual va dictar sentència. Gran acció individual de Leru per la dreta. Cap defensa manresà gosa oposar resistència o fer-li falta i l'hàbil jugador lleidatà marca el gol del triomf.