Matx de dues cares pel Futsal Vicentí, que va visitar la pista de l'Indústries Santa Coloma en el duel d'aquest cap de setmana. Al primer temps, els bagencs van estar a un gran nivell, van saber materialitzar els contraatacs i van donar poques opcions al rival. Uns instants de desconnexió dels visitants, però, van ser aprofitats pels locals, que van aconseguir remuntar el partit quan faltava un minut pel descans (3-2). Els dar-rers 20 minuts, Sant Vicenç de Castellet va baixar el rendiment. Amb el marcador en contra no va tenir opcions d'empatar-lo, sinó el contrari. El Santa Coloma va incrementar l'avantatge davant d'un rival superat, i va arribar al doble dígit (10-3). Els bagencs es podran refer la setmana vinent contra el Natació Sabadell.