L'aparellament entre el Lleida Esportiu, segon del grup 3 de la Segona Divisió B, i l'Espanyol és un dels més destacats del sorteig de la primera ronda de la Copa del Rei, que enguany estrena format. Fins a 111 formacions van entrar al bombo, ahir, que va deparar sort per als equips catalans.

Així, a part del Lleida-Espanyol, destaquen el Linares-Girona, L'Hospitalet-Granada, Badalona-Oviedo, Gimnàstic de Tarragona-Olot, Llagostera-Haro i Cornellà-Oriola. També entrava en el sorteig l'Andorra de Gabri, que haurà de jugar contra un rival de Primera, el Leganés. Tots els partits, que es disputaran entre el 17 i el 19 de desembre, seran a partit únic i al camp del conjunt de categoria més baixa.

Pel que fa a d'altres equips de Primera, alguns enfrontaments són: Intercity-Athletic de Bilbao; El Palmar-Getafe; Becerril-Reial Societat; Melilla-Llevant; Peña Azagresa-Celta; Comillas-Vila-real; Antoniano-Betis; Tolosa-Valladolid; El Álamo-Mallorca; Bergantiños-Sevilla; Llorca-Osasuna i Jaén-Alabès. Els equips de la Supercopa en queden exempts.