El Martorell va tornar a sumar una nova derrota en el seu complicat desplaçament al camp del fort Atlètic Sant Just. El conjunt visitant, dirigit per Albert Nualart, va dominar durant els primers 45 minuts, però un gol matiner dels locals va provocar que els blanc-i-vermells anessin a remolc. L'Atlètic Sant Just es va trobar amb el gol al minut 2. Passada de la mort de Morgado a González i el davanter santjustenc no perdona i bat Ollé. Tot i el gol, els visitants van continuar amb el mateix plantejament i l'equip de Nualart va gaudir de múltiples arribades amb perill. Amb aquest mínim 1-0 favorable als locals es va arribar al descans. A la represa, el Martorell va sortir amb molta força per intentar capgirar el marcador. A mitjans de la segona meitat, el visitant Balada va recollir un mal refús d'Unzue i va aconseguir posar les taules en el marcador. L'alegria va durar ben poc als martorellencs ja que ,quatre minuts més tard, l'Atlètic Sant Just va tornar a posar-se a davant.