El Reial Madrid va perdre, ahir, en la seva visita a Miribilla, la condició d'únic equip invicte a l'ACB. L'equip dirigit des de la banqueta per Àlex Mumbrú, i amb Rafa Martínez com a capità, va anar a davant sempre amb curts avantatges, però va haver de decantar el partit després de cinc minuts d'intensa pròrroga.

Bouteille amb 22 punts i Brown, amb 21, van ser els líders anotadors del conjunt basc en un partit que es va decidir en el tram final.

El Madrid va respondre amb els encerts de Jaycee Carrol i de Llull, tot i que al descans cedia de 4 punts (41-37). A la tornada dels vestidors, els visitants van perdre, per rebre dues tècniques, Jeffery Taylor. Els de Mumbrú es van escapar de 6 punts (60-54) però no van poder evitar un final de cara o creu al darrer quart, en què van sortir afavorits per la manca d'encert del seu rival que fins ahir duia una ratxa positiva en l'ACB de vuit victòries en les vuit jornades que havia disputat. La seva ratxa es va trencar a Miribilla.

El Reial Madrid va tenir els dos tirs decisius per endur-se el partit, al final dels 40 minuts reglamentaris i a la pròrroga. Amb 77-77, un Sergi Llull que va tenir una bona actuació (24 punts) va errar el llançament que hauria evitat el temps extra. Ja a la pròrroga, i amb un resultat a favor del Bilbao per 82-81, era Thompkins qui la espifiava, amb un intent de 2, la darrera oportunitat blanca.