La Salle Manresa S. Gol va encaixar una nova derrota a domicili, aquesta vegada a la complicada pista del Sant Nicolau de Sabadell, en un partit que va tenir moltes alternatives.

En el primer quart hi va haver un ritme molt alt de joc i d'anotació per part dels dos equips, i els jugadors dirigits per Toni Mañosas van agafar sis punts de diferència (22-28). En el segon, els manresans van ampliar el marge fins als vuit punts, però els locals van poder retallar distàncies per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només tres punts de desavantatge (35-38).

Tornant de vestidors la tònica va ser pràcticament la mateixa: els bagencs es van tornar a situar a vuit i posteriorment els sabadellencs van recuperar per tal de finalitzar el tercer quart dos punts per sota en l'electrònic (50-52). En els darrers deu minuts La Salle va ampliar el marge fins als cinc punts, però tot seguit el Sant Nicolau va convertir tres triples consecutius i va capgirar el marcador. En la darrera possessió, els manresans van tenir tres triples en bona posició per tal de forçar la pròrroga, però Virós, Mas i Batlle no van encertar els seus llançaments i el seu equip va acumular una nova derrota a Primera.