Els Joves Atletes de Berga (JAB) han fet la presentació dels seus equips federats de cros i que representaran l'entitat en els Campionats de Catalunya i d'Espanya i en altres competicions de l'especialitat. Unes formacions que tenen com a característica principal que la majoria dels seus integrants són nascuts o residents a la comarca del Berguedà (algun també al Bages).

La formació femenina la componen set corredores: Núria Cascante (Bagà), Clàudia Sabata (Berga), Anna Garcia (Avià), Vanessa Chirveches (Puig-reig), Ariadna Ariso (Berga), Jèssica Codina (Navàs) i Lídia Pons (Navàs). Pel que fa als nois, també n'hi ha set: Jordi Hernando (Berga), Pol Raich (Gironella), Marc Valdès (Santpedor), Roger Camprubí (Borredà), Roger Comellas (Puig-reig), Jordi Comellas (Casserres) i Oumar Camara (Berga).

El president del JAB de Berga, Alfonso López, ha comentat que «aquesta temporada 2019-2020 hem volgut apostar per atletes de la nostra comarca aprofitant el potencial que tenim a casa. Així, el 90% dels atletes són del Berguedà, i l'altre 10%, del Bages, però entrenen aquí».

A la presentació, que va tenir lloc a l'Hotel Berga Park, van ser-hi presents el regidor de l'Ajuntament de Berga Isaac Santiago; el conseller d'Esports del Consell Comarcal del Berguedà, Abel Garcia, i el representant del patrocinador oficial del club (Fent País), Nil Camprubí, així com l'esmentat president del JAB, Alfonso López.

Naima Ait Alibou, quarta a Sòria

L'atleta sub-23 del CA Igualada Petromiralles Naima Ait Alibou va assolir una brillant quarta posició en categoria promesa i un bon 17è lloc en la general, al Cros Internacional de Sòria, amb 28' 49'' (8.000 m). Lahcen Ait Alibou, també del CA Igualada Petromiralles, va ser el 19è sènior i 27è absolut, amb 31' 49'' (10.000 m).