Els Joves Atletes de Berga (JAB) ha fet la presentació dels seus equips federats de cros i que representaran a l'entitat en els Campionats de Catalunya i d'Espanya i en altres competicions de l'especialitat. Unes formacions que tenen com a principal característica que la majoria dels seus integrants són nascuts o residents a la comarca del Berguedà (algun també del Bages).

La formació femenina té set corredores, Núria Cascante (Bagà), Clàudia Sabata (Berga), Anna Garcia (Avià), Vanesa Chirveches (Puig-reig), Ariadna Ariso (Berga) , Jèssica Codina (Navàs) i Lidia Pons (Navàs). Pel que fa als nois, també set, són Jordi Hernando (Berga), Pol Raich (Gironella), Marc Valdès (Santpedor), Roger Camprubí (Borredà), Roger Comellas (Puig-reig), Jordi Comellas (Casserres) i Oumar Camara (Berga).

El president del JAB de Berga, Alfonso López ha comentat que «aquesta temporada 2019-2020 em volgut apostar per atletes de la nostra comarca aprofitant el potencial que tenim a casa; així, el 90% dels atletes son del Berguedà, i el altre 10% del Bages però que entrenen aquí».

A la presentació, que va tenir lloc a l'Hotel Berga Park van ser-hi presents el regidor de l'Ajuntament de Berga Isaac Santiago, el conseller d'esports del Consell Comarcal del Berguedà, Abel Garcia i el representant del patrocinador oficial del club (Fent País), Nil Camprubí, així com l'esmentat president del JAC, Alfonso López.