El Catalana Occident va aconseguir, el cap de setmana, un nou triomf en guanyar, patint i amb alts i baixos, el Granollers, cuer de la categoria.

El matx va començar de cara per als manresans en obtenir, de manera contundent, el primer parcial (20-8) amb dos triples inicials de Gerard Gutiérrez. El marcador indicava que, a priori, aquest seria un partit plàcid per al líder de la categoria. Però després d'uns minuts en què els manresans augmentaven l'avantatge una mica més, el segon quart acabaria sent territori del Granollers. Els vallesans, liderats per un Viñallonga que anotaria nou dels 23 punts de l'equip en el segon parcial,van aconseguir ajustar el marcador 37-31 i van deixar sense anotar el Manresa en els darrers dos minuts de joc. S'acabava el segon quart amb un lleuger i gens definitiu avantatge per als locals i l'esperit competitiu mostrat d'un i altre denotava que el Granollers no fanfarronejava. Tot i les baixes importants del Granollers (Valera), aquests no van desistir de l'objectiu de donar la sorpresa a la pista del líder. Si bé ja els havia funcionat la defensa a l'home, van arriscar canviant a una defensa en zona que bloquejava el joc interior del rival. La decisió de l'entrenador Francisco Cortés va tenir incidència directa en el marcador i, novament, se l'enduia un Granollers que deixava al rival en 16 punts en el parcial. Per primer cop en el matx, els granollerins es posaven al davant (53-55) amb l'últim parcial per jugar. El Catalana Occident volia reaccionar però no podia. Després, però, va fer un molt bon inici de quart, tirant de talent que sobrepassava un rival tocat. Però un nou ensurt, l'enèsim, ajustaria novament el marcador quan els locals guanyaven de 12. En l'últim minut, dos triples visitants i algun de tir lliure posaven el definitiu 75-71.