El júnior femení de l'Igualada va sumar la setena victòria de la temporada en guanyar a domicili el Femení Osona.

El partit no va tenir grans desencadenants ni alts i baixos i els dos equips, igualats en anotació fins al darrer quart, van anar sumant les seves armes per aconseguir una victòria que, finalment, s'emportarien cap a casa les igualadines. La concentració i la seriositat a la pista van ser les millors armes d'un CB Igualada que perdia el primer parcial (17-16) però que a partir d'aquell moment aniria a més. El rival anotava des del tir exterior (set triples de l'Osona per tres de l'Igualada) però les visitants es farien fortes gràcies al joc coral de l'equip i les bones xifres anotadores de les jugadores. Així, fins a quatre jugadores de l'Igualada aconseguien sumar 10 o més punts. Amb aquesta victòria, l'equip suma quatre victòries de forma consecutiva.