El conjunt manresà, que disputa els seus partits com a local a Castellgalí, va tornar a cedir punts, aquesta vegada davant del Sant Vicenç de Castellet en un partit en què els atacs es van imposar a les defenses. L'equip visitant va ser més efectiu durant la primera meitat i al descans ja guanyaven per un clar 1-3. A la represa, l'equip de casa va reaccionar i va retallar distàncies, 2-3. Els vicentins van tornar a ampliar les distàncies amb el quart gol però uns efectius minuts finals van portar l'equip de casa a empatar amb dos gols consecutius. La Pirinaica B va cedir dos punts més després d'empatar amb l'Estación (1-1) però continua al capdavant del grup 2 de la Quarta Catalana. En l'altre grup 1, el líder Alt Berguedà va empatar contra l'Olvan (2-2) i segueix primer però amb un partit més.