Un jove i prometedor CN Atlètic Barceloneta es va imposar de manera clara al CN Minorisa femení fent una demostració de feina ben feta amb vista al futur. Les barcelonines en van tenir prou amb mig partit per sentenciar-lo amb parcials de 2-5 i 1-6. El joc de les visitants, ràpid i fluid, feia difícil la resposta de les manresanes, que veien com la defensa visitant ofegava el joc de la boia Laia Muns.

Amb els punts assegurats per una banda i l'orgull d'equip per l'altre, el joc es va anivellar i el tercer quart va ser per a les del Barcelonès, però per la mínima (2-3). Un camí similar van seguir els dar-rers vuit minuts amb 3-4, parcial que donava una dosi d'autoestima a les jugadores de Peirón.