El pavelló municipal Castell del Pla de Vic va acollir el Campionat de Catalunya de gimnàstica artística femenina i masculina, amb una destacada actuació del Gimnàs Egiba.

En gimnàstica artística femenina, la gironellenca Lorena Medina va guanyar el títol absolut i va obtenir el trofeu de la UFEC. La fonollosenca Andrea Carmona, en la mateixa categoria va aconseguir el bronze, i Mar Palliso, la plata en l'aparell de barra i el bronze en salt. En la categoria júnior, Berta Monteagudo va aconseguir la tercera posició i Berta Franquesa va acabar la competició en la setena posició. Ona Sánchez va obtenir la plata infantil.

Les benjamins Maria Comallonga, Júlia Garcia i Júlia Sánchez van acabar, respectivament, en cinquena, setena i vuitena posició. En la categoria de base, Glòria Calm va pujar al tercer graó del podi i Berta Bayona va ser vuitena a la classificació general.

En artística masculina, Martí Flores es va proclamar campió de Catalunya juvenil. L'equip format per Aitor Gómez, Pau Sucias, Álvaro Giráldez, Martí Estarli i Arnau Delgado va obtenir la primera posició en la categoria infantil. Individualment, Aitor Gómez i Pau Sucias es van endur el segon i tercer llocs respectivament.

Pel que fa la categoria de base, Pau Alberch va quedar subcampió de Catalunya aleví, i destaca la primera posició en anelles; i Biel Díaz va quedar quart, amb molt bones notes en els diferents aparells. Adan Castells va competir a la categoria de base 3. Adam Dalmau, Otger Guerrero, Quim Martínez, Unai Muñoz i Maximiliano Otin van quedar sisens per equips en promoció; en promoció 2, l'equip format per Jan Ramos, Lluc Segura i Marc Martín va quedar novè. En promoció 3, Àlex Peña, Yeray Casas i Edgar Amil van obtenir la sisena posició; i el veterà de l'Egiba Pep Sánchez va assolir l'or en la categoria de promoció 5.