Es va celebrar al pavelló municipal Castell del Pla de Vic, el Campionat de Catalunya de gimnàstica artística femenina i masculina amb una destacada actuació del Gimnàs Egiba.

En gimnàstica artística femenina, la gironellenca Lorena Medina va guanyar el títol absolut , obtenint el trofeu de la UFEC. La fonollosenca Andrea Carmona, en la mateixa categoria va aconseguir el bronze i, Mar Palliso, la plata en l'aparell de barra i el bronze en salt. En la categoria júnior, Berta Monteagudo va aconseguir la tercera posició mentre que Berta Franquesa va acabar la competició en la setena posició. Ona Sánchez va obtenir la plata infantil.

Les benjamins Maria Comallonga, Júlia Garcia i Júlia Sánchez van acabar, respectivament, en cinquena, setena i vuitena posició. En la categoria de base, Glòria Calm, va pujar al tercer graó del podi i Berta Bayona fou vuitena a la classificació general.

En gimnàstica artística masculina, Martí Flores es va proclamar campió de Catalunya juvenil. L'equip format per Aitor Gómez, Pau Sucias, Álvaro Giráldez, Martí Estarli i Arnau Delgado, va obtenir la primera posició en la categoria infantil. Individualment, Aitor Gómez i Pau Sucias, es van endur el segon i tercer llocs respectivament.

Pel que fa la categoria de base, Pau Alberch va quedar subcampió de Catalunya aleví, destacant la primera posició en anelles: Biel Díaz va quedar quart, amb molt bones notes en els diferents aparells.

Adan Castells va competir a la categoria de base 3. Adam Dalmau, Otger Guerrero, Quim Martínez, Unai Muñoz i Maximiliano Otin van quedar sisens per equips en promoció ; en promoció 2 amb l'equip format per Jan Ramos, Lluc Segura i Marc Martín va quedar novè. En promoció 3, Àlex Peña, Yeray Casas i Edgar Amil van obtenir la sisena posició; el veterà de l'Egiba Pep Sánchez, va assolir l'or en la categoria de promoció 5.