Robert Moreno va dirigir anit el seu últim partit de la selecció espanyola. Les informacions aparegudes sobre el retorn de l'exblaugrana Luis Enrique van propiciar el seu precipitat comiat. Aquest matí, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha convocat una roda de premsa.

Tot sembla indicar que Luis Enrique retornarà a la banqueta de l'equip estatal per dirigir la Roja durant l'Eurocopa. La notícia que va donar a conèixer la Cadena COPE va eclipsar el duel contra Romania que va finalitzar amb una solvent golejada (5 a 0).

Segons aquesta informació, el tècnic asturià hauria acceptat la proposta del president de la federació, Luis Miguel Rubiales, per dur les regnes de la selecció durant l'Eurocopa, substituint l'actual entrenador i exajudant de Luis Enrique, Robert Moreno.

La decisió es podria fer oficial avui, perquè a més hi ha convocada una reunió de la junta directiva de l'ens federatiu.

Robert Moreno es va fer càrrec de l'equip estatal el 19 de juny, després que Luis Enrique hagués d'abandonar aquesta responsabilitat per centrar tota la seva atenció en la seva filla Xana, de nou anys, malalta d'un càncer que no va poder superar. Moreno va manifestar el 3 de setembre que «si Luis Enrique decideix tornar, jo faria un pas al costat».

Pel que fa al partit, els gols de Fabián, Gerard Moreno (2), Ros en pròpia porteria i Oyarzábal van convertir en un tràmit el duel contra la feble Romania.