En un partit igualat fins al dar-rer minut, el Dinamo Sàsser va aconseguir la cinquena victòria, a la pista de l'Unet Holon (92-94), que permet al Baxi desempatar a punts amb els israelians i avançar-se en la classificació del grup A. El millor jugador del Dinamo Sàsser va ser Dyshawn Pierre, amb 23 punts i 31 de valoració.

D'altra banda, el Turk Telekom va obtenir una nova contundent victòria a domicili contra el Torun polonès (73-95) gràcies al lideratge dels visitants Moustapha Fall (11 punts i 10 rebots) i R.J. Hunter (13 punts i 8 assistències).

L'Iberostar Tenerife va patir a Letònia davant el Riga però finalment es va endur la victòria (64-68) amb l'exmanresà Gabriel Lundberg com un dels líders de l'equip canari, amb 15 punts i el triple final després de remuntar 18 punts per seguir invictes. Els de Txus Vidorreta encara no han perdut ni un sol partit a la Lliga de Campions i són líders en solitari del grup C, on hi ha equips com el Brose Bamberg, que no ha començat gaire bé en el campionat.