Més de 330 corredors van participar a les curses dels Dos Dies del Berguedà, organitzades pel Club Orientació Berguedà (COB), a Sant Corneli de Cercs. Els corredors, que van haver de fer front al fred, van competir dissabte en el Campionat de Catalunya de llarga distància i diumenge en una cursa de mitjana distància. Totes elles traçades pel voltant boscós de les mines de Sant Corneli de Cercs i el Jou. A més, com a novetat de dar-rera hora, un microesprint per Sant Corneli va completar els Dos Dies del Berguedà, fet que va acabar d'arrodonir un cap de setmana d'orientació amb la col·laboració del Museu de les Mines de Cercs, l'Ajuntament de Cercs i la gran tasca dels voluntaris del club.

Biel Ràfols i Annabel Vellador es van proclamar campions de Catalunya de llarga distància en la categoria elit. No gaire lluny, en la categoria masculina, Tommy Tölkkö va quedar subcampió i Lluís Bedós, tercer, mentre que, en la categoria femenina, Marta Bruns i Ampa Gil, del COB, van ser les corredores que van seguir, respectivament, la primera classificada. Gran resultat també d'altres corredors del COB, com els de Marc Ballabriga, primer en la categoria H21A; Ona Pons, primera en D10, i Anna Garriga, també campiona en D50; així com la tercera posició aconseguida per Oleguer Noguera en H10 i Roger Macià-Rossell en H-12.

En mitjana distància, les corredores del COB Marta Palau i Jordina Juan van obtenir una meritòria segona posició en les categories D21A i D14, respectivament.

En conjunt, en les dues curses hi va haver molt bons resultats per part de corredors del club local, malgrat que alguns no van córrer els dos dies i no van poder sumar per guanyar en el global de les dues jornades de la competició. Sí que ho van aconseguir Ampa Gil, segona en D-Elit; Marc Ballabriga, primer en H21A; Jordina Juan, segona en D14; Roger Macià-Rossell, segon en H12; Ona Pons, segona D10; Oleguer Noguera, segon en H10; Jofre Puicercós, primer circuit groc; Nil Urbano, segon circuit groc, i Mariona Bella, tercera circuit groc.