Les dues joves igualadines Cristina Riba i Carla Claramunt, pertanyents a l'Igualada Femení HCP, han estat convocades per primera vegada per a una sessió de control de la selecció espanyola d'hoquei patins, que ara prepara l'exentrenador del FC Barcelona Ricard Muñoz. El control tindrà lloc dimarts vinent, dia 26, al CAR de Sant Cugat. S'afegeixen, d'aquesta manera, a la portera Teresa Bernadas, del Voltregà, ja consolidada a l'equip espanyol.

D'aquesta manera, la bona temporada de la portera Riba i de la davantera Claramunt a l'Igualada, conjunt que lidera en solitari el grup A de Nacional Catalana, no ha passat inadvertida per al tècnic, i totes dues se sumaran a un dels dos grups que duran a terme la sessió de control. Les noves la faran a partir de les set de la tarda, i les veteranes, amb Bernadas entre elles, a continuació.

La convocatòria d'aquestes dues jugadores referma el bon moment de l'hoquei patins femení igualadí, després que la mencionada Bernadas i Maria Díez, ja retirada de la selecció, fossin peces importants en el títol mundial aconseguit aquest estiu passat en els World Roller Games que es van disputar a Barcelona.

Des que es va formar l'equip espanyol, l'any 1992, en els controls sempre hi ha hagut jugadores igualadines formades al conjunt anoienc, com Minerva Contreras, Concepció Fontanilles, Teresa Torrents, Susanna Castilla, Sílvia Borràs, Marta Soler i Raquel Bernadas, a part de les que han entrat en aquesta convocatòria. Aquest és un primer pas per a Riba i Claramunt en la seva clara progressió en aquest esport.