Dissabte es va disputar la primera jornada de la Lliga Catalana de natació adaptada a les instal·lacions del CN Mataró amb la participació de més de 70 nedadors i nedadores, i abans de començar la competició es van lliurar els premis de la temporada passada. Pel que fa a la competició femenina, la nedadora paralímpica sesrovirenca Núria Marquès (CN Sant Feliu) va guanyar aquesta primera jornada amb 898 punts aconseguits a la prova de 100 esquena; l'actual campiona, Marian Polo (CN Badia), va finalitzar en segona posició amb 602 punts, i Ana Monfà (CN Terrassa) va ser tercera amb 457 punts. El dissabte 18 de gener es disputarà la segona jornada de la Lliga Catalana de natació adaptada a les instal·lacions del CN Martorell.