El CA Igualada Petromiralles-Jocnet va aconseguir tres podis, dos dels quals van ser victòries, i l'Avinent Manresa, dos més, en el cros de Girona.

En la categoria absoluta, la manresana Marina Guerrero va acabar en una brillant segona posició. La categoria que va tenir més presència dels nostres va ser la sub-18, en què el triomf va cor-respondre a l'atleta del CA Igualada Riduan Boulbayem, que va vèncer amb un registre de 13 minuts i 15 segons. En la mateixa prova, la distància de la qual era de 4.500 metres, el manresà Miqui Puig va acabar tercer i l'igualadí Roger Súria va ser quart.

Els anoiencs encara van aconseguir dues posicions més entre els tres primers. Va destacar la victòria de Carla Bisbal en la categoria sub-16 femenina. El seu temps va ser de 7 minuts i 21 segons per cobrir els 2.240 metres de la cursa. A més, Oriol Alonso va assolir la tercera posició en la categoria sub-14. El temps que va marcar l'atleta del CAI va ser de 8 minuts i 32 segons, en una distància de 2.620 metres.