El Barça va passar per damunt del Fenerbahçe en el primer partit dels dos d'Eurolliga que s'han de viure al Palau Blaugrana en 48 hores aquesta setmana. El segon serà demà contra el Maccabi. Els turcs, molt afeblits aquesta temporada i, a més, amb la baixa per lesió de la seva gran estrella, Nando de Colo, van ser una ombra del conjunt que ha guanyat un títol i ha obtingut dos subcampionats en les darreres temporades sota el guiatge de Zeljko Obradovic.

A l'altra banda, un Barça que enguany es vol fer fort a casa en la competició continental, va iniciar el partit molt fort, gràcies als punts de Cory Higgins i a la defensa de Rolands Smits, cada cop més establert en la rotació per la baixa de Víctor Claver. Sense gaire problemes, els blaugrana van arribar als catorze punts de diferència al desans, impulsat per la recuperació d'Abrines, que va finalitzar el duel amb quatre triples, i amb la bona actuació general de tot l'equip, que integra el pilot de líders amb l'Anadolu Efes i amb l'Armani Milà.

El Baskonia ressuscita

El Barça és ara primer perquè el CSKA de Moscou va perdre contra un Baskonia que havia tingut dues patacades seguides a casa, contra el Maccabi i el Fuenlabrada. Els bascos van creure en les seves possibilitats en tot moment i, tot i que els russos es van arribar a situar al davant amb 69-70, van reaccionar i van vèncer per 80-70. Shengelia va tornar a ser el líder de l'equip, amb 20 punts.