L'Ajuntament de Cercs i el Club de Futbol Sant Salvador han lligat un acord amb el club esportiu JAB Berga per la cessió del camp de futbol de gespa natural a aquesta entitat d'atletisme.

L'acord permet la cessió del camp de futbol de gespa natural del qual disposen al municipi de Cercs per tal que s'hi puguin dur a terme entrenaments específics de cros. Aquest espai permetrà als atletes iniciar la temporada amb una millor preparació, atès que ofereix un terreny totalment idoni per fer més efectives les sessions d'entrenament. L'administració veu molt interessant poder cedir i aprofitar l'espai esportiu en uns horaris on no hi ha entrenaments de futbol. D'aquesta manera es podrà donar el màxim d'usos a aquesta zona, alhora que permet també fer-ne millor manteniment i garantir les bones condicions de la gespa natural.

El JAB Berga hi portarà a terme entrenaments de l'especialitat de cross country, en la qual el club té equips federats (masculí i femení) tant en l'àmbit de Catalunya com en el d'Espanya.

Aprofitant que el JAB farà part d'activitats a Sant Jordi de Cercs, també s'engega una escoleta per a nens i nenes de la comarca per fer una promoció de l'atletisme entre els més joves.