L'exseleccionador Robert Moreno, que va deixar el càrrec dies enrere, va indicar ahir que no té res a aportar després del comunicat que va enviar dimecres per acomiadar-se de tothom. A més, va afegir que no seria bo per a ell pronunciar-se sobre una mala relació amb Luis Enrique, que properament es tornarà a fer càrrec de l'equip estatal.

Moreno va ser abordat a Cas-telldefels, ciutat on viu, per informadors de Mediaset, Televisió Espanyola i Gol, que li van plantejar que suposadament, segons informacions aparegudes els darrers dies, citant fonts properes al nou seleccionador, s'havia manifestat en contra de treballar novament amb ell.

Després d'uns segons de dubte a la pregunta dels informadors de «què ens hem perdut?», Moreno va respondre que «no ho sé. Pregunteu-ho a ell, no crec que... a part, penso que el millor per a les dues parts és que quedi entre nosaltres i ja està». El tècnic va afegir que «si l'altra part vol parlar, que parli. Jo no tinc res a dir. No crec que sigui bo per a mi. Permeteu-me que en el primer que pensi sigui en mi». Posteriorment, se li va preguntar que si després d'aquesta situació es podria arreglar el problema que es viu al voltant de la selecció, i va respondre que «no ho sé».

Dimecres torna Luis Enrique

El proper capítol d'aquesta història pot arribar dimecres que ve, el dia en què hi ha prevista la presentació de Luis Enrique com a nou seleccionador. L'asturià va deixar el càrrec el març passat per la malaltia de la seva filla Xana, que finalment va morir l'agost. Robert Moreno, que era el seu segon, va substituir-lo com a interí fins al juny, moment en què va ser confirmat com a seleccionador espanyol, tot i que es va deixar la porta oberta a la tornada de Luis Enrique quan estigués en condicions de fer-ho.

Segons van explicar dimarts el president de la federació, Luis Rubiales, i el director esportiu, José Francisco Molina, va ser Moreno qui va demanar sortir de la selecció sense que s'hagués confirmat el retorn de Luis Enrique, amb qui hi havia contactes des de feia setmanes.