La jugadora santvicentina Alba Ambròs ha estat convocada per participar en la sessió de control de la selecció espanyola absoluta que es farà el proper dimarts a les instal·lacions esportives del CAR de Sant Cugat.

Ambròs té 18 anys i es va iniciar en l'hoquei patins a les files del CH Castellet. Després va passar al Cerdanyola, i més tard al seu club actual, el CP Vilanova, amb el qual va aconseguir guanyar el títol de la Copa de la Reina.

A més a més d'Ambròs, s'ha de recordar que en la concentració de dimarts vinent hi haurà tres jugadores igualadines. N'hi ha dues que són Cristina Riba i Carla Claramunt, que són integrants de l'Igualada Femení HCP, un equip que està fent una temporada d'alt nivell i va líder en el grup A de la Nacional Catalana. També hi ha, entre les jugadores citades pel seleccionador Ricard Muñoz, la portera Teresa Bernadas, que és a les files del Voltregà. Després del dar-rer mundial, qui es va retirar de la selecció va ser Maria Díez, una de les jugadores destacades.