Les seleccions de Bulgària, Bòsnia i Hercegovina, Noruega i Geòrgia sortiran amb l'avantatge de poder disputar dos partits a casa per classificar-se per a l'Eurocopa de l'any que ve. Va ser el resultat del sorteig dels play-off que es va fer ahir a Nyon (França).

D'aquesta manera, pel que fa a la lliga A, l'únic equip que no es va classificar directament per al torneig va ser Islàndia. Per completar les semifinals calien tres equips més, que van ser repescats del grup C. Un sorteig va determinar que fossin Romania, Bulgària i Hongria. Els aparellaments van ser Islàndia-Romania i Bulgària-Hongria, a partit únic. El guanyador d'aquesta eliminatòria disputraria la final a casa contra islandesos o romanesos.

Pel que fa al grup B, els primers aparellaments seran Bòsnia-Hercegovina-Irlanda del Nord i Eslovàquia-Irlanda. La final per classificar-se es disputaria o bé a Bòsnia o bé a Eslovàquia.

En la lliga C, els aparellaments seran Escòcia-Israel i Noruega-Sèrbia. Els noruecs o els serbis serien els amfitrions d'una hipotètica final. Per acabar, a la lliga D, Geòrgia s'enfrontarà a Bielorússia i Macedònia del Nord rebrà Kosovo. La final seria al camp d'un dels dos primers equips. Els play-off es jugaran el març.

Grups ja formats

De moment hi ha 20 equips classificats per a l'Eurocopa. El fet que aquesta es disputi en dotze països i que cada selecció jugui els partits en la seu ubicada al seu Estat provoca que ja hi hagi grups mig formats. Així, ja se sap que al grup B hi haurà Bèlgica, Rússia i Dinamarca, i al C, Ucraïna i Holanda. Espanya es troba ubicada en el grup E i jugarà tots els partits a Bilbao. El sorteig definitiu tindrà lloc dissabte vinent.