El Manresa FS rep el Ripollet aquest dissabte al Pujolet (18.30 h), un equip recentment ascendit de categoria i que, a hores d'ara, és tercer per la cua a la classificació de Segona B, i ocupa plaça de descens amb 10 punts.

El Ripollet no coneix la victòria encara com a visitant i compta les visites per derrotes (6-5 a Barceloneta, 4-3 a La Unión Santa Coloma, 6-3 a l'Escola Pia, 6-2 a Calvià Palma i un únic empat a Salou, 2-2). A casa, això sí, mostra la seva cara positiva havent guanyat els tres darrers partits disputats al pavelló Joan Creus, amb triomfs davant Denia, Pallejà i Cerdanyola.

En l'inici del campionat domèstic, però, no va començar amb bon peu i va deixar que els tres punts volessin cap a Lleida i Mataró. En el balanç golejador, n'ha anotat 40 i n'ha rebut 47, mentre que el Manresa FS registra una igualtat màxima centrada en els 38 gols.

Els manresans venen de caure derrotats a Lleida per la mínima (3-2) i necessiten un altre cop sumar els tres punts en aquesta jornada per enfocar-se a recuperar la zona mitjana-alta de la taula. La classificació està molt concentrada quant a punts, les diferències són mínimes i tots els equips estan a tir dels seus objectius. Els homes de Sito Rivera s'han entrenat amb absoluta normalitat aquesta setmana, sense que s'hagi produït cap lesió ni baixa, a excepció de la ja coneguda de Carlos Corvo.

D'altra banda, el Sala 5 Martorell, després de perdre a Ripollet, té dissabte (20.15 h) la visita incòmoda de l'Escola Pia, que no ha tingut una bona arrencada.