L'entrenador del Reial Madrid, Zinédine Zidane, va considerar ahir que es fa «massa soroll» amb la polèmica generada amb Gareth Bale i la bandera desplegada per la seva selecció quan es va classificar per a l'Eurocopa i va demanar que cal «mirar què ha donat al club». Zidane, que va dir que tant li fa que un dels seus possibles relleus a la banqueta, José Mourinho, hagi fitxat pel Tottenham, també va valorar positivament que el noruec Odegaard, cedit pels blancs al seu rival d'avui, la Reial Societat, jugui bé, ja que «és bo per a nosaltres».

El tècnic gal, que va deixar novament Vinícius fora de la llista de convocats, va afirmar que el duel més important és el d'aquesta nit, no el de dimarts contra el París Saint-Germain a la Lliga de Campions. Dels donostiarres va afirmar que «coneixem el seu potencial ofensiu i és bo tenir clar contra quin equip jugarem».

Més equips de Champions

Avui també juguen els altres dos equips que entre setmana tenen compromís de la Lliga de Campions. A dos quarts de set, l'Atlètic de Madrid visita un Granada que ha perdut els tres darrers partits i que sembla haver abaixat el ritme després d'un fulgurant inici. Els matalassers recuperen el seu gran fitxatge de la temporada, Joao Félix, però té baixes importants en totes les línies, els lesionats Giménez i Savic, els sancionats Saúl i Thomas i un Diego Costa que ha passat pel quiròfan i s'estarà tres mesos fora dels camps.

Abans, el Betis, amb el qüestionat Rubi encara a la banqueta, rep el València amb la necessitat d'aconseguir, per fi, un triomf al seu estadi.