Llustrós, abundós en records i amb l'anhel d'iniciar amb sòlids fonaments el segon centenari groc-i-negre. Així va ser el sopar de cloenda del centenari del CF Navarcles, que va aplegar una cinquantena de comensals al Restaurant Muntané, divendres.

L'acte va tenir una nodrida representació d'exjugadors del club dels anys vuitanta i noranta (Josep Maria Corominas, Paco Martínez, Valentí Sellarès, Josep Chacón, Òscar Silvestre) i amb cinc dels sis expresidents del club en vida: Jaume Tapias, Joan Trullàs, Rafael Viva, Joan Antoni Aguilera i Joan González. Pere Carreras va excusar la seva presència per un compromís familiar.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i el directiu i delegat al Bages, el Berguedà i la Cerdanya, Esteve Olivella, van palesar el seu suport al club amb la seva assistència, com també el consistori navarclí, mitjançant la presència de l'alcalde, Josep Maria Feliu, i de la regidora d'Esports, Laura Castells.

Bernardo Manchado va iniciar el torn de parlaments. En la seva al·locució, el màxim rector del CF Navarcles va destacar que, aquesta temporada, l'entitat disposa de vuit equips federats i de 160 jugadors. Manchado va emfatitzar la transcendència del retorn del primer equip a Tercera Catalana, així com de la conformació, per primera vegada, d'un equip femení de categoria infantil.

Tot seguit, Bernardo Manchado va entregar una placa commemorativa al president de la FCF, Joan Soteras, i una samarreta personalitzada a l'alcalde Josep Maria Feliu. L'exjugador del club Joan Francesc Domene també va rebre el reconeixement públic de l'entitat per la seva feina com a organitzador del 75è aniversari.

Els parlaments de Joan Soteras, Josep Maria Feliu i Esteve Olivella, i el preceptiu brindis pel passat, present i futur del CF Navarcles, van precedir la fotografia conjunta dels assistents a l'acte que va posar el punt final a la vetllada.