Pedro Martínez va afrontar, un cop més, una roda de premsa en la qual tocava parlar d'una bona actuació dels seus homes amb el final advers. L'entrenador creia al Principe Felipe que «hem fet, en molts minuts, un bon partit, hem anat al davant molta estona. Però no hem tingut sort ni en el cas de Luke Nelson i la seva expulsió, ni en la lesió de Ferrari. I als darrers minuts és evident que han estat molt superiors físicament».

Per al tècnic barceloní, «la seva superioritat en el nostre rebot en defensa ha provocat les segones opcions i no poder córrer per part nostra. També ens han fet mal els dos triples de l'alemany Benzing quan anàvem 8 punts al davant. No ens podem lamentar».

Pel que fa les 2 antiesportives de l'escorta Luke Nelson, les quals van provocar l'expulsió del partit del jugador, va afirmar que «aquest tema de les faltes antiesportives se'ls està escapant de les mans als àrbitres».

En resum, Pedro Martínez deia en les seves últimes partaules que «haurem d'analitzar el partit per veure allò que hem realitzat bé i apreciar també les accions en les quals no hem escollit les opcions més òptimes, segur que quan les veiem ens sabrà greu, però caldrà que les corregim».

Ara el Baxi Manresa tindrà al Nou Congost dos partits seguits, el proper dissabte amb L'UCAM de Múrcia i la setmana següent enfront el líder de l'Eurolliga, ni més ni menys que el Barça.