El Reial Madrid va tornar a sumar una nova victòria després de remuntar un partit trampa davant d'una bona versió de la Reial Societat. El partit va començar de cara per als interessos visitants, ja que en el minut 2 una greu errada de Ramos en una passada cap al porter Courtois va ser interceptada per Willian José que va superar amb facilitat la sortida del porter blanc per posar el 0-1. Els madrilenys van reaccionar i abans del descans Benzema, amb el pit, va rematar una gran centrada de Modric per posar l'empat.

El pas pels vestuaris va afavorir el conjunt de Zidane. Els blancs van posar-se a davant en el segon minut de la represa, després d'un xut de fora l'àrea de Valverde desviat pel visitant Oyarzabal. Gareth Bale va substituir Rodrygo en el minut 67 i va rebre una descomunal xiulada del Santiago Bernabéu després de la seva polèmica celebració amb la bandera de Gal·les. En el minut 74 el croat Luka Modric va sentenciar amb el definitiu 3-1 amb un potent xut després d'una gran prolongació de Benzema dins de l'àrea. Els visitants ja no van poder reaccionar.