El progressiu creixement de les prestacions defensives i ofensives del Manresa FS des de l'arribada de Sito Rivera a la banqueta blanc-i-vermella va propiciar ahir la segona golejada de la temporada dels manresans. Va ser en un segon període en què els bagencs van mostrar habilitat per trenar enverinats contracops i encert golejador per contrarrestar l'opció tàctica del FS Ripollet de jugar durant 13 minuts amb porter jugador, des del moment en què Asis va marcar el 4 a 1.

Asis va liderar les accions ofensives del Manresa FS durant els primers 27 minuts. Quan encara no s'havien consumit 120 segons de joc, Asis va marcar un golàs, en aprofitar un precís servei en profunditat per engaltar amb potència un magnífic xut creuat (1 a 0).

Els visitants van neutralitzar el primer avantatge del Manresa FS de seguida, en materialitzar Rubén una acció d'estratègia.

Aquest bon inici de partit, però no va tenir continuitat, i el primer període es va caracteritzar pels errors i les imprecisions d'ambdós equips. Tot i això, Nil Roijals va transformar en gol una excel·lent assistència al segon pal (min 16) i va propiciar l'avantatge local que reflectia el marcador al descans.

A la represa, el Manresa FS va excel·lir en la pressió defensiva i va recuperar nombroses pilotes que li van permetre lluir ofensivament mitjançant ràpides i ben trenades transicions. Asis (min 22 i 27) va completar un hat trick que va situar el 4 a 1 a l'electrònic i que va propiciar que el FS Ripollet adoptés l'arriscada fórmula de jugar amb porter jugador.

El segon gol de Rubén i la incomoditat inicial dels blanc-i-vermells van esvair-se quan Aaron va recuperar els tres gols d'avantatge (5 a 2) gràcies a una jugada d'estratègia (min 33). Tres minuts després, Josan va culminar un contracop materialitzant el sisè gol manresà i va obrir de bat en bat les portes a una golejada que van concretar Aaron i Ambrós.