El Reial Madrid va completar una bona setmana a Europa amb la segona pallissa seguida contra un equip rus. Si dimecres va der-rotar el Khimki, ahir va fer el mateix amb el CSKA de Moscou (97-81), amb la qual cosa es va revenjar de la derrota en les semifinals de l'Eurolliga de l'any passat. Fins a cinc jugadors blancs van passar dels deu punts, amb Deck al capdavant, amb 18. Per al CSKA, no van ser suficients els 20 de Voigtmann en un duel que es va trencar després del descans.

També va vèncer el Baskonia, en el seu cas contra un Zenit de capa caiguda. Shengelia va tornar a ser el millor dels vitorians, amb 20 punts, en la victòria per 70-60 davant d'un rival en què Ayón va estar massa sol i que queda despenjat en l'última posició de la classificació de l'Eurolliga.

En els altres partits, el Panathinaikos va derrotar per 75-87 el Bayern de Munic a domicili, amb un joc coral i 14 punts de Thomas, i el Fenerbahçe va reviure amb un triomf a la pista de l'Asvel (72-88) amb 21 punts de Stimac.