Un parcial advers de 6 a 1 encaixat entre els minuts 49 i 56 va propiciar la derrota de l'equip sesrovirenc després de sumar dues victòries consecutives.

Els jugadors d'Oliver Roy i Fran Cabrero van competir contra el potent Joventut Handbol Mataró durant tot el primer temps i van finalitzar els primers 30 minuts de joc amb avantatge (13 a 14).

Els sesrovirencs van ampliar el marge a l'electrònic als cinc minuts de la represa (14 a 18), però els mataronins van reaccionar fins assolir l'empat a 20. A onze minuts del final, els visitants tornaven a dominar el marcador (22 a 25), però l'esmentat parcial de 6 a 1 va ser decisiu i va permetre als maresmencs administrar el marcador els últims quatre minuts.