Segona victòria consecutiva de l'equip dirigit per Moncho Fernández després d'imposar-se la setmana passada al Nou Congost, que permet a l'equip gallec situar-se a dues victòries dels dos equips que ocupen les posicions de descens a la lliga LEB Or, el Coosur Reial Betis, que avui visita l'Iberostar Tenerife (13 h), i el Baxi Manresa.

La victòria dels de Santiago va ser agònica i es va concretar en l'últim atac dels gallecs. Quan faltaven menys de dos segons per a la conclusió, el suec Chris Czerapowicz va decantar el partit amb una cistella per tauler. Tot seguit, Dejan Kravic va ratificar el triomf en taponar el tir final de Jelinek.

L'inici dels d'Ibon Navarro va ser excel·lent i els va permetre adquirir 12 punts d'avantatge (5 a 17). Magee va propiciar, amb els seus triples, la reacció gallega (19 a 24). Els del Principat van recuperar una diferència remarcable al segon quart (21 a 31), però la bona defensa local va reequilibrar el matx durant tot el segon i tercer quarts (53 a 57).

Ja a l'últim període, un triple de Tyson Pérez i una esmaixada de Moussa Diagné semblaven sentenciar (65 a 69), però llavors va aparèixer Chris Czerapowicz per determinar el guanyador i fer estèril l'exhibició de Diagné.