Els júniors del Catalana Occident van caure a domicili davant del CB L'Hospitalet, i, per tant, van perdre la imbatibilitat en aquesta temporada. Els jugadors de Pere Romero es van mostrar molt desencertats al llarg del partit, i van anar a remolc des del final del primer quart.

El matx va arrancar bé per als interessos bagencs, que es van col·locar amb un favorable 2 a 10 a l'equador del primer període gràcies a la consistència defensiva i a la magistral direcció de Naspler. Però un temps mort dels locals van canviar completament la dinàmica del matx. Els manresans es van col·lapsar en atac i van ser incapaços de convertir una sola cistella en vuit minuts de joc entre el primer i el segon quart. L'Hospitalet va aprofitar aquesta circumstància per escapar-se en el marcador, i al descans gaudia d'un còmode avantatge de deu punts de diferència (31-21).

Després del pas pels vestidors, el Catalana Occident va retallar a la meitat el desavantatge amb un parcial de 0 a 5 (31-26). No obstant, va ser un miratge, ja que els bagencs van patir els seus pitjors minuts en atac, i van encadenar una sèrie d'errors inexplicables sota cistella que van tornar a donar aire als locals. De fet, el Catalana Occident només va aconseguir anotar cinc punts en els dar-rers vuit minuts del període, i la diferència en l'electrònic es va enfilar fins a la quinzena de punts abans dels darrers deu minuts (46-31). Els hospitalencs van obtenir el màxim avantatge amb dos tirs lliures (48-31), però els visitants no es van rendir, i es van posar a tan sols tres punts amb un espectacular parcial de 14 a 0 quan encara quedaven 4 minuts per al final (48-45). Tot i això, els locals van mantenir la calma, i a través de tirs lliures van confirmar la primera ensopegada dels manresans, que continuen líders.