El davanter brasiler Gabriel Barbosa, conegut com a Gabigol, va ser l'heroi de la final de la Copa Libertadores pel Flamengo. El conjunt brasiler es va proclamar campió de la Copa Libertadores (2-1) després de remuntar en el temps afegit davant del River Plate. Ambdós equips van disputar un partit molt anivellat i intens. Els argentins van posar-se a davant amb un gol matiner al minut 14, obra de Borré. El jugador de River Plate va enviar un xut arran de pal des del punt de penal per donar avantatge als millionarios. Amb aquest mínim 0-1 es va arribar al descans. A la represa, el conjunt brasiler va fer un pas endavant i va buscar amb més insistència la porteria defensada per Armani. En el minut 90 Gabigol va aprofitar una sensacional assistència de Arrascaeta per empatar i posar emoció a la gran final. En el minut 92 el mateix Gabigol en una gran jugada individual va donar el títol al Flamengo.