L'Atlètic de Madrid continua deixant-se punts a la Lliga. Ahir el conjunt blanc-i-vermell no va poder passar de l'empat a Granada (1-1) tot i avançar-se en el marcador a la segona meitat gràcies a un gol del lateral esquerre Renan Lodi. Els jugadors locals, que travessen per una mala ratxa de resultats, van poder empatar mitjançant Germán Sánchez a la sortida d'un córner servit per Montoro set minuts més tard. En el tram final Morata va tenir el gol de la victòria però el davanter madrileny no va estar encertat.

En l'altre partit, el Betis va remuntar de forma èpica amb un gol al temps de descompte davant del València (2-1). L'uruguaià Maxi Gómez, pel València, i Joaquín Sánchez, pel Betis, van pujar l'empat al marcador dels dos equips a la primera part. Al minut 93, Sergio Canales va capgirar el marcador i va donar la victòria als locals i un respir al seu entrenador Joan Francesc Ferrer Rubi.