La Joviat no va aconseguir mantenir el bon ritme de la primera part i va perdre a casa davant el Femení Sant Adrià B. L'equip entrenat per Gerard Barbé va tenir clar des del principi que seria complicat vèncer un dels equips de la zona alta a la lliga, amb molt bon tir exterior, però les manresanes van sortir molt concentrades defensivament al primer quart.

Els deu primers minuts de la Joviat van ser molt bons i van aturar els contraatacs del Femení Sant Adrià B. Això va evitar que les visitants anotessin una gran quantitat de punts, i les manresanes van acabar el primer quart al davant al marcador amb un resultat ajustat però beneficiós (13-12), ja que havien aconseguit que el rival no jugués amb l'habitual ritme alt.

L'inici del segon quart va canviar una mica la situació del primer període amb un parcial de 0-8 del Femení Sant Adrià B. No obstant això, la Joviat es va refer de la situació i es va mantenir viu en el partit, i només perdia de sis punts al descans. L'equip manresà va prémer l'accelerador i va sortir-se de la pressió alta en defensa.

L'exigència creix a la segona part

El Femení Sant Adrià B va incrementar el ritme del partit a la segona part i va augmentar el nivell defensiu en tornar dels vestidors. L'equip visitant es va tornar més agressiu a la pista i a la Joviat li va costar més anotar. A escala ofensiva, les noies del Sant Adrià van aprofitar l'enorme desgast de les manresanes a la primera part per començar a distanciar-se en el marcador. Tot i així, al final del tercer període, l'equip visitant gua-nyava de 10 punts, una distància salvable i que la Joviat podia remuntar.

Però en l'últim quart el Sant Adrià va treure molt més rendiment del tir exterior, la seva especialitat. La Joviat no va abaixar els braços en cap moment, però a poc a poc es va notar la gran exigència física que tenia aquest partit amb el filial del Femení Sant Adrià. Les visitants van portar al límit les manresanes a la segona part.

Amb aquesta derrota, la Joviat se situa en l'11è lloc, tot i que té rivals amb un partit menys, i haurà de seguir lluitant per la permanència. La setmana vinent, més concretament dissabte (19.30 hores), s'enfrontarà a un rival directe en aquesta batalla, el Promoviatges Cerdanyola, que actualment és 10è a la classificació.