L'Igualada visitava l'Olímpic de Terrassa amb l'objectiu de puntuar en un dels camps més complicats de la competició, on de moment cap equip ha sigut capaç de fer-ho. Els minuts inicials van ser força igualats. Els dos equips van gaudir d'un parell d'oportunitats, tot i que no generaven un perill excessiu. Al minut 13, els visitants van donar la sorpresa en avançar-se després de combinar una bona jugada col·lectiva. Amb el pas del temps, el Terrassa es va convertir en el protagonista absolut del partit. La pilota es movia a prop de la porteria visitant i, al minut 35, els locals van aconseguir l'empat. La superioritat del Terrassa era evident, i va aprofitar l'embranzida que li va donar el gol de l'empat per anar a per més. L'Igualada es va veure superat per un rival que abans d'arribar al descans va fer dos gols més i va capgirar al complet el partit.

A la segona meitat, els blaus buscaven una reacció que els permetés reduir la distància i ficar-se de nou dins del partit. Semblava que encara disposarien d'alguna oportunitat quan, al minut 60, el Terrassa es va quedar amb un jugador menys després que l'àrbitre decidís expulsar-lo per una falta a destemps. Amb superioritat numèrica sobre el terreny de joc, l'equip de Moha es va acostar tímidament a la porteria del Terrassa, però no van tenir l'èxit que esperava. A les acaballes del partit, els locals van executar un contracop que va agafar tots els defensors visitants mal organitzats per anotar el definitiu 4 a 1.

Amb aquesta nova derrota, l'Igualada es col·loca en l'última posició, encara que només es queda a tres punts de l'equip que marca l'entrada a la zona de descens. En la pròxima jornada, els blaus buscaran capgirar la mala dinàmica davant el Granollers, un dels millors equips de la competició, que actualment ocupa la segona posició.