L'Unicaja es va imposar al RETAbet Bilbao en un igualat matx en el qual, tot i que va dur el comandament del marcador de principi a fi, va haver de treballar en totes les seves línies per superar la seriosa defensa de l'equip basc. Això ho va aconseguir gràcies a la completa actuació del base Alberto Díaz, que va estar ben ajudat per dos dels seus companys, els també exteriors Josh Adams i Jaime Fernández.

Els visitants van començar dominant, però la lluita en la pintura de Volodymyr Gerun va equilibrar el duel. Dos triples consecutius de Díaz i Carlos Suárez van situar la màxima renda pels de Luis Casimiro, que el Bilbao va saber retallar a només dos punts al final del primer quart (20-18). Les sòlides defenses d'ambdós equips van tornar a protagonitzar un segon període amb característiques similars a l'anterior, i aquí Josh Adams va tenir gran part de culpa que el seu equip arribés al descans per davant (37-35).

A la represa, Axel Toupane va començar a aportar i va mantenir els locals amb lleugers avantatges, fins que Balvin va agafar les regnes dels d'Álex Mumbrú, que van entrar al darrer quart només sis punts per sota (56-50). En aquest, el Carpena es va convertir en un infern, però els bascos van mostrar caràcter i no es van rendir fins al darrer moment.