La temporada de X-Trail no ha començat de forma diferent a la de l'última dècada. Toni Bou segueix sent el màxim referent del trial indoor i aquest cap de setmana ho va tornar a demostrar amb la segona victòria de la temporada, en la prova disputada al nou Glaz Arena de Rennes (França).

El pilot de Piera va com un coet en aquest inici de temporada, en les cinc primeres zones de classificació inicial només va patir 4 punts de penalització i, en la segona volta, Bou va tornar a dominar, ja que va realitzar 7 punts.

La gran final va ser similar per al pilot del Montesa, ja que va superar les sis zones amb un total de 15 punts, 11 menys que el seu rival principal, Adam Raga, que va tornar a quedar segon, igual que en la primera prova, i està a 10 punts del pierenc en la classificació general. Ara, Bou tindrà una aturada de gairebé dos mesos, ja que la següent prova del Mundial de X-Trial no es disputarà fins l'any vinent, concretament el 19 de gener del 2020 a Budapest.

Actualment, Toni Bou va líder amb 40 punts de 40 possibles i Adam Raga en té 30, després d'obtenir dues vegades el segon lloc. El tercer a Rennes va ser Jeroni Fajardo, que debutava aquesta temporada en el campionat i ara mateix és cinquè en la general. El tercer classificat de la classificació és Miquel Gelabert, amb 18 punts.

«No vaig començar molt bé la primera volta», va afirmar amb contundència Toni Bou. «És cert que estava encertat en la puntuació, però les sensacions en el meu pilotatge no eren bones, no m'estava sentint a gust», va afegir.

«Hem de treballar perquè en les properes proves no tinguem aquestes sensacions negatives, ja que és molt fàcil quedar-te fora de les rondes», va assegurar el pierenc. «Vull felicitar l'organitzador de la prova, que ha marcat un trial molt difícil que ha permès gaudir molt al públic».