La selecció catalana júnior ha participat en la 16a edició de l'Austrian Future Cup de gimnàstica artística masculina a Linz (Àustria) . Una competició amb 150 participants d'arreu de món entre japonesos, australians, canadencs, russos, ucraïnesos, suïssos, finlandesos, alemanys, holandesos, anglesos, búlgars, belgues, italians, eslovens, catalans i els amfitrions austríacs, que van omplir de nivell el pavelló TipsArena.

El combinat català estava format pel gimnasta del club Egiba Àlvaro Giráldez, Dietmar Reinhart, del Club Gimnàstic Salt i Sergio Kovacs i Jan Carreres del Club Gimnàstic Sant Boi. Ells no van poder competir amb igualtat de condicions degut a una baixa d'última hora del gimnasta Dietmar Reinhart per un tall a la mà.

Els seleccionadors catalans Lluís Márquez de l'Egiba, Adrià Alonso i Álvaro Carrascal han valorat aquesta competició com una excel·lent formació per a aquests joves gimnastes. Com a equip, la Federació Catalana es va classificar en un meritori 21è lloc amb 202,500 punts i Álvaro Giráldez en el 41è del seu grup a nivell individual amb 62,100 punts.