El Barça es va endur ahir una molt treballada victòria a Múrcia, que va aconseguir a pic i pala davant d'un UCAM que va dominar el marcador durant la majoria de minuts. Però en la recta final un parcial favorable de 0-15 per als blaugrana va decantar el matx just quan l'entrenador dels locals, Sito Alonso, va ser expulsat pels àrbitres en rebre 2 tècniques de forma consecutiva.

El partit es plantejava entre un Barça líder de l'Eurolliga que venia de dues victòries de prestigi, davant del Fenerbahçe i del Maccabi. Tenia de rival un UCAM amb la baixa de darrera hora del seu gran anotador, Askia Booker. Els amfitrions es van posar amb un 7-1 d'entrada però els catalans van tancar el primer quart amb un 18-19 favorable. Va ser en el segon període quan els murcians es van escapar amb un 39-26 gràcies a una gran intensitat defensiva i, en arribar al descans, vencien encara per 9 punts (41-32). Gràcies als seus triples, l'UCAM es va posar 12 punts davant (52-40). Sense Booker va ser Eddie qui va assumir el lideratge dels locals, que manaven per 75-69 a cinc minuts per al final quan Alonso va ser expulsat. Va arribar el 0-15 del Barça. Amb un 83-86, ja als dar-rers segons del matx, Larentzakis no va aprofitar un intent triple en busca de l'empat i la pròrroga. Un tir lliure de Delaney va tancar. L'UCAM i el Barça seran els dos propers rivals del Baxi, al Nou Congost.