El Joanenc va patir una clara golejada a casa davant del fort Sant Quirze. Ambdós equips van disputar una primera mitja hora de joc anivellada. Les defenses es van imposar als atacs i cap equip va ser capaç de desfer el marcador inicial. Abans d'arribar al descans, el conjunt visitant va encar-rilar els tres punts amb dos gols consecutius.

A la represa, l'equip bagenc va sortir amb la intenció d'escurçar la diferència amb un gol matiner i de tenir opcions per puntuar. El Sant Quirze, però, va ser qui va tenir més efectivitat de cara a porteria i va deixar pràcticament sentenciat l'enfrontament amb el tercer gol. Els jugadors groguets es van quedar amb un home menys al minut 72 per l'expulsió de Ricardo Sánchez per doble targeta groga. Aquesta situació encara va fer més complicada qualsevol opció de remuntada i els visitants van acabar arrodonint la golejada amb el definitiu 0-4.

En la propera jornada de la competició, el conjunt de Marc Viladrich tornarà a jugar al seu camp, aquest cop rebent la visita també del fort conjunt de les Franqueses.