Els tres equips amb jugadores de les nostres comarques a les seves plantilles han perdut aquest cap de setmana en els respectius partits de la Lliga Iberdrola, que es tornava a disputar després de la jornada de vaga del cap de setmana anterior. Més encert va tenir el líder, el Barça, que va apallissar la revelació de la competició, el Deportivo Abanca, i manté l'avantatge d'un punt respecte de l'Atlètic de Madrid.

Ahir, el Rayo Vallecano de Paula Fernández, sense la santfruitosenca a la convocatòria, va ser derrotat amb claredat per l'Athletic Club de Bilbao per 1-4, amb la qual cosa ocupa la setena posició amb 14 punts, a un de les basques.

A la tarda, el Betis de Marta Perarnau, amb la manresana a la banqueta però sense jugar, va caure derrotat per 1-0 al camp del Granadilla de Tenerife i segueix penúltim, amb 6 punts. Dissabte, la Reial Societat de la monistrolenca Núria Mendoza va ser clarament derrotada, de manera sorprenent, pel Tacón per 3-1 i ara és vuitena, amb 12 punts.

En el partit de la jornada, el Barça no va tenir pietat del Deportivo, al qual va derrotar per 6-1, el mateix resultat obtingut contra l'Atlètic de Madrid, que li manté el ritme després de vèncer dissabte per 3-0 el cuer, l'Espanyol. Pel Barça van anotar Graham Hansen (tres gols), Jennifer Hermoso, Mariona Caldentey i Aitana Bonmatí.